Kasvohoidot

Kauneus Kymppi tarjoaa rentouttavia peruskasvohoitoja sekä ultraäänikasvohoitoja 

Kauneuskympissä teemme sekä perinteisiä kasvohoitoja että ultraäänikasvohoitoja. Hoitojen tarkoituksena on puhdistaa iho epäpuhtauksista ja rentouttaa mieltä. Hoitotilassamme ei puhelin soi eikä hoitaja lähde pois kesken kaiken – hoidon aikana keskitymme vain sinun hyvinvointiisi. Kasvohoitojemme kesto on noin 1-1,5 tuntia, ja suunnittelemme hoidot ihotyyppisi ja toiveidesi mukaisesti. Hoidosta lähdet kasvot kirkkaina ja mieli levänneenä!


Kasvohoitoihimme sisältyy käsin tehty kasvohieronta

Peruskasvohoidossa teemme ihon puhdistuksen hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Hoidossa itse puhdistusvaihe on ohi nopeasti, joten pääpaino on asiakkaan rentoutumisella. Ultraäänikasvohoidossa ihon puhdistus tapahtuu ultraäänilaitteella, mikä tekee puhdistusvaiheesta miellyttävän ja hellävaraisen. Ultraäänikasvohoito soveltuu esimerkiksi aknetulehduksien hoitoon tai pigmenttiläiskien vaalentamiseen.

Sekä peruskasvohoitoihin että ultraäänikasvohoitoihin kuuluu käsin tehty kasvohieronta, joka viimeistelee lepohetkesi.

Jalkahoidot

Kauneuskympissä teemme jalkahoidot toiveidesi mukaan 

Jalat ja jalkojen iho ovat kovalla koetuksella arjen askareissa. Anna itsellesi hetki aikaa ja tule hemmottelemaan jalkojasi Kauneus Kymppiin Oulun Raksilaan. Rentouttavassa hoidossamme jalkasi saavat levähtää. Jalkahoitoja emme tee kellon ehdoilla, vaan räätälöimme hoidot sinun tarpeesi ja toiveidesi mukaisesti. Hoidon jälkeen astelet virkistyneillä ja levänneillä jaloilla

Jalkahoitoon voit sisällyttää myös jalkojen kuorinnan ja naamion

Perusjalkahoitoomme sisältyvät muun muassa jalkojen kylvetys, kovettumien poisto sekä kynsien siistiminen. Jos haluat hieman luksusta, voit valita jalkahoidon, johon kuuluu myös jalkojen kuorinta ja naamio – hoidon jälkeen jalkojesi iho on taatusti pehmeä ja kimmoisa.

Molempiin jalkahoitoihimme kuuluu lisäksi kynsien lakkaus, joka antaa viimeisen silauksen uudistuneille jaloillesi

Kulmien ja ripsien värjäys

Kauneus Kympissä värjäytät kulmasi ja ripsesi vaivatta 

Haluatko säihkysilmät ja tyylikkäästi muotoillut kulmat vaivatta? Kulmien ja ripsien säännöllinen kestovärjäys helpottaa arkirutiinejasi. Voit valita joko pelkkien kulmien tai pelkkien ripsien värjäyksen, tai vaikkapa molemmat. Ripsien ja kulmien värjäyksen hintaan kuuluu kulmien muotoilu. Voit myös valita pelkän kulmien muotoilun omana palvelunaan.

Värivaihtoehdoista valitsemme juuri sinun kasvoihisi sopivan. Värjäystulos kestää jopa 2-4 viikkoa karvan kasvuvauhdista riippuen.